Budolokalen i
Duveholmshallen
Katrineholm


Vårterminen i BJJ/Grappling o MMA/SHOOTFIGHTING

Då drar vi igångVårterminen Tisdagen den 22/1. MMA/Shootfighting Kl.17.00.18-30 Tisdagar och Torsdagar Bjj/Grappling Kl. 19.00-20.30 Tisdag och Torsdag. Vi tränar i Duveholmshallen "Budolokalen" Katrineholm. Önskar nya och gamla medlemmar välkomna!!! Nybörjarintag under hela Hösten från 16 år. Terminsavgiften är höjd till 600kr från och med denna termin. Välkomna önskar Anny o Oleg Behöver ni köpa utrustning gå då in på: www.jabb.se

Guld och Silver på Fila Grappling VM 2010

Har presis kommit hem fån Fila Grappling VM 2010.
jag vann mina två första matcher och gick till final där jag mötte en amerikanska. I finalen var det 3-3 efter full tid, slutade på andra plats efter förlängningen. Jag fick uppgiften att välja position och då hade jag en minut att ta poäng, tyvärr lyckades jag inte med och vinsten gick till amerikanskan Lisa Ward.

NoGi Damer resultat.
-50kg
1. Lisa Ward, USA
2. Anny Hammarsten, SWE
3. Anna Isichko, UKR
3. Marija Sola, CRO

Andra dagen var det tävling i Gi klassen jag var lottad till andra omgången och jag mötte amrekanskan i semi ,jag var fullt focuserad att ta henna gick till förlängning och amerikanskans fickvälja position, hon valde att börja stående.
Hon försökte med ett kast och jag kontrade och lyckades ta hennes rygg en position som var värd 4 poang och jag vann matchen. Då var jag i final mot en tjej jag vunnit över dagen innan hade svårt att ladda om men tillslut lyckades jag focusera på det jag skulle göra och vann finalen på poäng.

Gi Damer resultat
-50kg
1. Anny Hammarsten, SWE
2. Marija Sola, CRO
3. Lisa Ward, USA
3. Joanna Galka, POL

Truppen tog sammanlagt 8 medaljer(11 med Gi-klassen inräknad)
De svenska landslaget placerade sig som tredje bästa nation i nogi (submission wrestling) vilket är väldigt stort, endast USA och hemmanationen Polen kom före. Efter oss hade vi bland annat Canada och Frankrike som är starka lag.

_________________________________________________
 
Välkomna till Sveriges viktigaste Bjj sida!

Äntligen kan Bjj-Förbundet stoltsera med en egen hemsida!!

Svenska Submisson Wrestling Förbundet hemsida

http://www.subwrestling.se

_______________________________________________________

http://www.pjfighter.com/shop/