Budolokalen i
Duveholmshallen
Katrineholm


Brazilian Jiu jitsu

Vi erbjuder kampsportsträning som den skall vara: funktionell, fysisk & fantastiskt rolig!

Från 16 år och uppåt, Det spelar ingen roll vilken ambition du har för din träning, vi garanterar att du kommer att trivas hos oss.

Provträna 2 gånger, Därefter betalar man en träningsavgift på 600kr per termin. Vi tränar tisdagar och torsdagar Shootfighting 17.00-18.30 Bjj kl 19.00-20.30

Info Brasiliansk Jiu-jitsu:

Brasiliansk Jiu-jitsu eller BJJ passar alla. I BJJ förekommer inga slag och sparkar och man försöker med hjälp av kast och nedtagningar ta kampen till mattan där målsättningen är att kontrollera motståndare för att koppla någon form av arm-, ben- eller halslås som tvingar motståndaren att ge upp matchen genom att klappa av (submission). Om matchen går full tid innan någon hinner koppla ett lås vinner den som under matchens gång har tagit flest poäng. Normal matchtid är 5 minuter.

Träningen är utmärkt för styrka, smidighet och uthållighet och tack vare den stora mängden sparring är det svårt att tröttna på träningen!

Submission wrestling (även kallat för Grappling och No-Gi Jiu Jitsu) är Bjj utan Gi. Som oftas är lite snabbare och mer fysiskt än Bjj. En modern, hybridkampsport med nertagningar från brottningen, svep, lås och chokes från Brazilian Jiu Jitsu. Förenklat går sporten ut på att tvinga sin motståndare att ge upp utan att använda sparkar eller slag. Vinner gör man på submission eller poäng.

Välkomna!

Shootfighting

Shootfighting är en kampidrott som omfattar flera olika kampmoment; Slag, sparkar och knän i stående kamp, clinch och stående brottning med kast och nedtagningar, samt markkamp med positionsbrottning och olika lås. Slag och spark är alltså inte tillåtet mot liggande motståndare. Shootfighting är en tävlingsidrott där målet är att teknisk och taktiskt utmanövrera motståndaren, inte att skada motståndaren. Inom shootfighting används inga speciella dräkter eller kläder. Det går att träna med t-shirt och shorts (shorts utan fickor eller metalldetaljer). Mer info: http://www.shootfighting.se/

MMA

Mixed Martial Arts (MMA) är designad för sparring och tävling och ambitionen är att ha så få tekniska begränsningar som möjligt men samtidigt säkerställa att ingen utövare skall få allvarliga skador.

Träningstider

MMA/Shootfighting

Tisdagar     17:00-18:30

Torsdagar   17:00-18:30

BJJ/Submission wrestling/Grappling

Tisdagar     19:00-20:30

Torsdagar   19:00-20:30

Kontakt

MMA /Jiu-Jitsu klubb kontakter:

 

Huvudtränare och suppleant:

Oleg Tinins min.tel +46760566880

Olegs.tinins@gmail.com

 

Sportgruppen:

Kim Granfors 

M.tel.+46709180014

 

Kassör: Tanja Tinina 

M.tel 0704499170

Tatjana.tinina@gmail.com